Книга есть альфа и омега всякого знания, начало начал каждой науки. - С. Цвейг; Книга есть альфа и омега всякого знания, начало начал каждой науки. - С. Цвейг

середа, 1 серпня 2012 р.



   Програма занять " Разом- ми сильні".



              На базі Цебриківської бібліотеки для дорослих створено пункт взаємодопомоги у подоланні соціальних та психологічних проблем у багатодітних,малозабезпеченних сім’ях,опікунам дітей-сиріт.З ініціативи книгарні та директора селищного центру соціальних служб для сім’ї та молоді Мінової Наталі Андріївни започатковано програму заходів щодо всебічного рішення проблем данної групи населення.
             
     31 липня 2012 року  відбулося перше заняття : відеоперегляд "Трагічні події у нашому районі.До біди недалеко"( взимку цього року у Великомихайлівському районі село Райки під час пожежі загинуло троє малолітніх дітей).Після перегляду відбулося обговорення цієї страхітливої події:учасники засідання висловили свої думки про побачене .Наталя Андріївна Мінова привела статистику по Одеській області за цей рік загиблих дітей у пожежах,аваріях,потонулих та профілактику запобігань несчасних випадків.




             Згадали про 13-річного Владислава Кучерявого,який весною цього року загинув на полюванні у нашому селищі.Він також був із багатодітної сім’ї ,непогано вчився,гарно малював, а трагічний збіг обставин ,можливо,недогляд за дітьми привело до такого сумного кінця.Про  трагедію було опубліковано в газеті "Одеські вісті".
         Також завідуюча бібліотекою Костик Т.І.розповіла про те,що у червні місяці загинула завідуюча бібліотекою села Петрівське Горняк Т.М. від удару блискавки.
       На заході були присутні Дерев’янко Людмила-опікун дитини -сироти,Трошина Тетяна-опікун трьох дітей,Дамаскіна М.-теж опікун,Пляшко Людмила-багатодітна мати та інші.
      
      Надалі такі заходи та на іншу тематику будуть проходити у бібліотеці.Бібліотека стає містком у питаннях соціального та життєвого плану.













Немає коментарів:

Дописати коментар