Книга есть альфа и омега всякого знания, начало начал каждой науки. - С. Цвейг; Книга есть альфа и омега всякого знания, начало начал каждой науки. - С. Цвейг

пʼятницю, 23 квітня 2021 р.

Масові заходи в Саханській бібліотеці

          Голосні читання  " Леся Українка- дітям"

                 

  25 лютого 2021 року в Україні відзначили 150 років від дня народження Лесі Українки.В Саханській бібліотеці - філії бібліотекар Мусієнко Т.В. провела захід з нагоди ювілею поетеси голосні читання " Леся Українка - дітям".На заході були присутні учні 5-6 класів Саханської школи . Для кожного українця Леся Українка означає так багато, що складається враження, ніби ми все про неї знаємо. Та це лише враження , вона невичерпана та нескінчена.Переконалися в цьому і наші читачі, які зібралися на голосні читання, щоб знову поринути в безмежний світ Лесиного слова. В ході зустрічі діти читали вірші: " На зеленому  горбочку", "Вишеньки"," Літо краснеє минуло", " Мамо, йде вже зима", " Колискова", " На стоянці" та інші.Бібліотекар також звернула увагу на тематичну полицю " Народжена Україною". Література представлена на тематичній полиці познайомила читачів з найкращими книгами, присвяченими її життю та творчості.
             

                   Патріотична година "А Сотню вже зустріли небеса"

        До дня пам’яті Героїв Небесної Сотні в бібліотеці проведено патріотичну годину  "А сотню вже зустріли небеса".Захід пройшла в атмосфері патріотизму  та болі за тими, хто не вагаючись ціною життя заплатив за право жити у вільній правовій державі. Декламування вірша " Небесній сотні присвячується" та перегляд книг про трагічні події на Майдані. В бібліотеці оформлена книжкова виставка " Герої не вмирать".

                    Історична година "Крути - невгасимий вогонь української волі"

              В Україні 29 січня відзначається День пам’яті Героїв Крут. На заході бібліотекар Мусієнко Т.В. розповіла про те, що дуже важливо знати історію нашого народу, пам’ятати про про подвиг українських  юнаків , які стали символом боротьби української молоді.До бібліотеки завітали учні 9 класу та продекламували поезію про Героїв Крут та підготували історичну довідку про бій під Крутами. Пам’ять загиблих було вшановано хвилиною мовчання.

Немає коментарів:

Дописати коментар